Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zapadam się

Jestem jak stary fotel
Odkształcona przez ucisk
I te gazety z sensacjami
Uwieszone na poręczy
Zwijane czasem

Muchy latają
Gazety kłapią
Jak ludzie ozorem
Rozlana kawa
Zostawia plamy

Jestem myślą
Uwikłaną sercem
Usiądę wygodnie
Aby się zagłębić

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!