Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy róże mają ostatnie słowo

jestem jak porzucona rozbita szklanka
której brzeg pamięta nieznośny zapach z jego ust
a ścianki zasłyszały
niezgrabny dotyk
/ papieros mniej wypadał z jego dłoni/
podczas chwil które były ponad nasze oddechy

moje serce pękło
przez jego dno przelewa się
ciemna i gęsta

whisky

Sylwia Pryga

40 647 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!