Menu
Gildia Pióra na Patronite

Porcelana...

Jestem jak porcelana
niby delikatna
a jednak otulona
w grubszą skorupę

Pozwól mi więc mieć
kilka drobnych skaz
od których nie pęknie
serce pod Twoją opieką

Uronię kilka łez
lecz nie stracę wiele
gdzie złapiesz na czas
ulatniający mój uśmiech...

24.10.2020

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!