Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magnes...

Jestem jak magnes
przyciągam pecha
do ludzi czy sytuacji
od których słabnę

Zapadam w poczucie
ogromnej winy
wypychając tym samym
jak kruche jest szczęście

Zamykam dopływ
jednocześnie do serca
wszystkich emocji
aby móc znaleźć uśmiech

Dla Ciebie Córeczko...

27.01.2023

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    19 February 2023, 21:56

    .. nie pisz/nie mów jestem pechowa, to ponure słowa..
    zaproś do siebie, to za czym tęsknisz (skrycie), - już dobrze, kocham Cię życie..
    Ucałuj córcię w lewe uszko.. ☺

  • Irracja

    28 January 2023, 22:08

    ... empatia, miłosierdzie, miłość to nie magnesy które pecha przyciągają... niestety, pasożyty i inne "ogry" mają lepszy wzrok... szybciej "anioły" dostrzegają i wyzyskują je...

    od Meron, Eneida, szpiek
    • Pechowa_

      5 February 2023, 20:20

      Pięknie to ująłeś... Oj tak 💙

      Dziękuję za podsumowanie tego wszystkiego..
      Dużo uśmiechu;) Pozdrawiam