Menu
Gildia Pióra na Patronite

Adenium

Jestem jak kwiat pustyni,łaknę wody
a może nie potrzebuję jej do pełnej swobody ?
Stworzona by żyć wśród piachu ,swoje korzenie podcinam
Słońce ,przecież może mnie zabić

Czy pozwolisz mi zakwitnąć ?
Róży pustynnej dać miłość
przed tym złem
i
cieniem ,uchronić

przecież można mnie kochać

nie chce być już podlewana łzami

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!