Menu
Gildia Pióra na Patronite

Daję tobie

jestem ja
właściwie nic jestem

od wczoraj
było jeszcze mokro
dłonie bez parasola
były całością

dziś rozpołowione na palce
rysują dobrą pogodę

a moje cienie
wciąż rodzą czarne koty

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!