Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tajemnica Miłości "

Jestem falą na oceanie
Pojawiam się i znikam
Do duszy Twojej wnikam
Poruszam serce muzyką
Nie wszyscy mnie słyszą
Jestem prawdą czystą
Łzą wzruszenia oczywistą
Szczęściem i spełnieniem
Wiarą...nadzieją...tchnieniem
Nie ograniczam i nie pytam
Cierpliwie czekam na Ciebie
Darując każdego dnia Siebie

15.09.2021
08:12

281 012 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!