Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez człowiecza wyspa - świat

Jestem egoistą.
Tak bardzo Ci wdzięcznym,
Tak pragnę dać ciepło tuląc do siebie,
Pragnę pomóc, jestem egoistą.
Wiele bym dał, by oddać Tobie wszytko
Nie mam nic. Proszę, weź tyle.
Jestem egoistą.
Chcę, pragnę być dotknięty Twoją dłonią,
Niech Twoje, moim się stanie.
Nie oddam siebie, póki masz swoje.
Jestem egoistą, więc Olu!
Ja stawiam kawę.

6626 wyświetleń
84 teksty
31 obserwujących
  • Irracja

    16 February 2011, 12:49

    ;-)

  • Brill

    16 February 2011, 12:42

    Dziękuję :)

  • Irracja

    16 February 2011, 12:37

    ... bo istnieje taki egoizm co cnotą jest...

    ;-)

    ... a tak, a propos... w tytule jednej literki brak, chyba...