Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poligon

Jestem dość obeznana z dźwiękiem
bitwy śródserca
Znam dobrze poligon
swojego i Twojego ciała
Wybuchy są mi znane
te namiętności i gniewu
Gdy o wolność walczysz
musisz kochać po cichu
I w dłoni
z karabinem nabitym ujdziesz
tylko kawałek.

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
  • 3 November 2012, 23:05

    A dziękuję, miło to słyszeć (czytać?)

  • Zeus

    3 November 2012, 23:03

    Świetne.