Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokój z wami

jestem dorozwinięty
od ściany do komputera
czasami na mnie się poniewiera
pył cyberaktywny
człowieku
jaki ty jesteś dziwny

4545 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • emi@

    28 March 2020, 19:49

    Eh..dziwny...przez pył cyberaktywny...

  • oszi3

    28 March 2020, 14:17

    Pokój z Tobą siostrzyczko, ale jest jeszcze balkon;)

  • Trzykropek

    28 March 2020, 10:44

    Dzięki ;) :)

  • sprajtka

    28 March 2020, 10:40

    W moim odczuciu zupełnie normalny:)