Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem czasami
najczęściej przeszłym
niedokonanym

żyje swoim trybem
przypuszczajacym
myślę, co mogłem zmienić

każdy z nas
ma własne zdanie
poszukajmy spójnika

nim odmienią nas
przez przypadki
czasy niechciane

21 171 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    20 April 2016, 00:30

    Ale oni mnie obchodzą. Obchodzą mnie tyle, co pogoda w Chile.
    Dziękuję Papużka :)

  • Papużka

    17 April 2016, 11:03

    Ostatnie trzy strofy bardzo na tak.