Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czary mary

Jestem czarownicą
nie brak mi uroku
Stań się nieziemski
dotrzymaj mi kroku

Zaistniej jak ślad
Armstronga księżycowy
Nie daj się złym mocą
i działaniom zmowy

Bądź trwalszy niż
budowle na Ziemi
Niech pogoda uczuć
tego nie zmieni

Zostań źródłem
światła grawitacji
Zamknij mnie w ramionach
świetlnej kumulacji

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!