Menu
Gildia Pióra na Patronite

1

Jestem cwana,
młoda i cwana,
jestem taką jaką
chciałabyś być.
Zobacz,
tyle dziś gwiazd.
Pozwól by odpalił Ci papierosa, to gra,
pozwól sobie żyć.

Same mgły nad drogami
kołaczą Twym sercem, ulicznymi światłami.
Jesteś taka głupiutka,
mylisz sny, tutaj
jest tylko wódka.

Więc pozwól mi, że Ci opowiem
jak zamykać serce,
spowalniać niepotrzebny oddech,
uczulać skronie,
kiedy utoniesz.

Nasze życie, czyśmy miały takie mieć?
Podobno chcieć...to wszystko co mamy.

Baw się,
Teraz-to Ty.
Uczulam Cię tylko na to
jak przykre mogą być nasze wymarzone sny.

27.07.13 r

5143 wyświetlenia
56 tekstów
1 obserwujący
  • Egoista

    30 July 2013, 21:02

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • M44G

    29 July 2013, 23:20

    Cała siła Miłości bo to Reggae :). Tak serio to Dobrych snów.

  • essima

    29 July 2013, 23:17

    coś w tym jest.