Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem ciszą i tylko raz po raz
na ułamek sekundy
spokój rozdziera grzmot serca
ogłuchniesz od tej ciszy

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • mill

    12 February 2015, 01:15

    ...może być i rumieniec ;p........

  • Deszcz

    12 February 2015, 01:13

    rumieniec..

  • mill

    12 February 2015, 01:08

    ..zostaw jakiś znak po sobie ;)...choćby oczko ;)

  • Deszcz

    12 February 2015, 01:07

    ofiszkowałam Cię wczoraj, tak dyskretnie... a spodobać się- spodobało...

  • mill

    12 February 2015, 00:58

    ....tak dobrze znasz mój gust?...zapraszam do siebie może coś przypadnie do gustu ....;)

  • Deszcz

    12 February 2015, 00:56

    niektóre nie spodobają się wcale, zapewniam. ;)

  • mill

    12 February 2015, 00:52

    ...to się okaże...;)........

  • Deszcz

    12 February 2015, 00:39

    ...ponownie dziękuję...
    mam nadzieję, że kolejne także się spodobają.

  • mill

    12 February 2015, 00:33

    ...i znowu ładnie...