Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem ciekawy twojej urody
Czasami może chciałbym znać
Przekornie źródło takiej wody
Które nam mogło sobie dać

Kiedy dla nocy prawie bez tchu
Zamykam oczy i szukam snu
Wiedza i rozeznanie szepcą
Że takiej miłości nie chcą

15 613 wyświetleń
137 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!