Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

Jestem aniołem zesłanym z nieba
czego tak na prawdę mi potrzeba ?
Nie dowiesz się nigdy
Gdyż Bóg nie daje wielu szans
A skrzydła złamać można tylko raz.
Śnieżno białe pióra wznosi wiatr
Lecz się nie bój
podaj rękę
otwórz serce
w jego głębi można znaleźć klucz do bram raju.
Jeśli jednak chcesz łapać łzy w swe dłonie
Pozwól mi być przy Tobie
Nie chce byś została sama
Moja duszyczko zapłakana.
Czasem bywa tak,że co miłość daje
nam zabiera.
Jak również sens istnienia
Kochać
To jak podarować w zaufaniu broń
skierowaną w naszą skroń
z nadzieją,że jej nie użyje.
Bo póki serce w piersi bije
każde wspomnienie
oddech,ramion splot
boli jak trafienie
kulą w płot.
Więc wzleć,nie poddawaj się
Choć tak nie wiele Ci zostało
ocal życie swe.
Jak i duszę,ciało mimo,że coś uderzyło w nie
To błagam nie zostawiaj MNIE !!!

2212 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!