Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Jestem Aniołem

i nawet jeśli nie wierzysz
we mnie człowieku
pamiętaj
że czuwam

i gdy zapłaczesz
pod moimi skrzydłami

będę...

9520 wyświetleń
76 tekstów
65 obserwujących