Menu
Gildia Pióra na Patronite

obca wśród swoich

jestem ale mnie nie ma
do rodziny weszłam
ale nikt mnie nie zna
jestem ale mnie nie ma
nikt mnie nie zapraszał
a ja tak bez pytania
jestem choć mnie nie lubią
nikt tak naprawdę nie zna
mnie jestem tylko iluzją
na własną rodzinę skazana
więzy krwi wszystko znaczą
nikt o mnie nie pamięta
rodzina jest mi obca
znieczuliłam się na święta
tylko Ciebie na zabój kocham

93 716 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!