Menu
Gildia Pióra na Patronite

uprawianie miłości jest sztuką.

jest wieczór
mrok
zapalam światło
bo chcę widzieć twoją namiętność

ty też lubisz oglądać moją nagą miłość
kochany
zauważyłam przy ostatnim zbliżeniu

figle figlami
światło światłem
ale uprawianie miłości jest sztuką
w naszej sypialni
i choć skąpy jest dialog
a rozbudowana rola wyrazów dźwiękonaśladowczych

każdy zgrany ruch
zmiana pozycji
nadaje się na Oskara najdroższy.;*

2870 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
  • awatar

    8 January 2011, 21:08

    ja na ten przykład daję serek brie, wyśmienity kontrapunkt zapachowy, dodatkowy zawrót głowy, e.t.c., pozdrawiam