Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jest we mnie las
cały wielki las
mieszka we mnie

mnóstwo drzew
żyje w lesie
żyje we mnie

a Ty - serce tego lasu
wyryłeś swoje inicjały
na każdym z nich

pozostaną tu na zawsze
w samym środku lasu
w samym środku mnie

18 931 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!