Menu
Gildia Pióra na Patronite

Depresyjny czas.

Jest we mnie coś,
jakiś smutek przed snem,
gdzie życie zaczyna się
bezkresnością.

Umarło coś, gdzieś,
pomiędzy wiecznością,
gdzie wśród godzin
pływa czas słoneczny.

Żyje we mnie coś
w pustym nieistnieniu,
przebywając między mgłą,
chowam się w cieniu.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    20 October 2020, 02:11

    To możliwe. ;)

  • scorpion

    19 October 2020, 22:04

    Przerzucasz się na wiersze? ;) ładnie, choć melancholijnie