Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przytul mnie "

Jest w Tobie siła
Miłości ogromna
Jest w Tobie
Żar wschodzącego słońca
Jest blask srebrny księżyca
I coś jeszcze - cisza
Wybuduj most dla serc
Przytul mnie...czule
Tego pragnę tego chcę

...
12.04.2022
22:48

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!