Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia kochania

jest w tobie
magia kochania
co wypala znamię
na ustach
swym pocałunkiem
słodycz jej
zda się trunkiem
nieziemskich rozkoszy
trwajmy tak
żeby potem
zachować miłe
wspomnienia

tak spełniają się
marzenia

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących