Menu
Gildia Pióra na Patronite

piekło istnieje

jest w każdym twoim ruchu
który coraz bardziej oddala cię
od moich wyciągniętych ramion

i każdym moim słowie
które niczym echo odbija się
od muru twojej obojętności

***

18 931 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!