Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciele

Jest taki uśmiech
co ja cenny podarek
twarz promieniem
słońca rozjaśnia.

Jest takie spojrzenie
co na jego rozbłysk
czas przestaje się liczyć
a oko z czułością skanera
rozpoznaje emocje.

Jest taki dotyk serca
zamkniętego w ręce
co chłodzi rozpalone
czoło, chroni ciepłem
przed drżeniem,
łagodzi ból ...

Są ludzie, co te
zalety mają
i szczęście mieć
takich przyjaciół!

18 851 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!