Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ocalić od zapomnienia..."

Jest taki smutek

- Co łzą spłynąć potrafi

Jest taki smutek

- Co zmienia smak kawy

Jest taki smutek

- Gorzkiej czekolady

Kiedy kochasz, a

- Uratować nie potrafisz

Jedyne co możesz...

- To pamiętać i

Ocalić od zapomnienia

Człowieka, który był

Człowieka, którego nie ma

281 605 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!