Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Płomień "

Jest taki płomień
Co tli się we mnie
Wiarą
Nadzieją
Miłością
Naprzemiennie
Siła w nim drzemie
Zapuścił korzenie
Serce otwiera drzwi
Ogrzej się przy nim i Ty...

...
02.11.2020
23:15

281 658 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących