Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pokarm na życie wieczne "

Jest taki czas
Są takie chwile
Miłość w serce
Wstępuje jak
Chleb i wino
Smakuje
Jednoczy
Wierzę
Czuję
W każdy dzień
Jesteś blisko
Dziękuję

11.06.2020
Boże Ciało

281 818 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!