Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - Sol 8
*** - Sol 8

Jest taki czas
kiedy umysł
jest niczym
czysta kartka
zamknięta w nas.

Którą można
zapisać
piaskami czasu
i przywrócić bieg
tego co było - obok.

Zatrzymaj się
by dostrzec
nowe możliwości
i te przeszłe
pochowane w nas
i przyszłe
wystarczy chcieć.

Z cyklu było sobie życie...

52 497 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!