Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zniewalający wiersz "

Jest taki cierń
Nawet w dzień
Kaleczący me niebo
Jak sierp księżyca
Nie rozwseli lica
Taki fragment księżyca
Poranione niebo płacze
Gwiazdy strąca (nie)chcący
W tym ujmujący
Srebrnooki porywa obłoki
Czaruje jak nikt
Można mieć sny...
Kolorowe, deszczem płynące
Sny a w nich..........
Ciiiiii
Nie napiszę nic
Wyślę Tobie list

....

27.01.2021
17:36

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!