Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezgranicznie

jest taka zachłanność
co każe dzielić się tym
czego brak
albo taka
co wszystko daje
nie licząc
w zamian na nic

przyciągasz mnie
bo o nic
nie prosisz
nie wyciągasz rąk

i dlatego pojmuję cię całego
boso
tak jak stoisz

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    22 November 2014, 19:13

    Elu, dziękuję, a co do pojmowania, jak kiedyś wspomniałam, to czego nie ogarniamy umysłem, trzeba czasem objąć ramieniem;)

  • Naja

    22 November 2014, 17:50

    Bezgranicznie ładnie :-)

    Chciałabym też tak Jego pojmować, ale chyba nie potrafię...

  • giulietka

    22 November 2014, 10:54

    jeśli coś na mnie jeszcze potrafi zrobić wrażenie
    to właśnie Ona

    a co do tych przysmaków, przekornie ten drugi łatwiej się gotuje;)
    pozdrawiam

  • giulietka

    22 November 2014, 09:31

    eee tam, gadanie... wzajemnie;))

  • giulietka

    22 November 2014, 08:59

    byłby nie na miejscu;p

  • giulietka

    22 November 2014, 08:55

    To wyrzucaj, śmiało!;)
    Tylko zostaw coś oprócz spacji;)

  • giulietka

    22 November 2014, 08:50

    Dobry komentarz, choć odpowiedź na to pytanie pozostawiam w każdym z Was...
    Pozdrawiam Cię Marcinie w piękny, zimowy (u mnie) poranek;)

  • scorpion

    22 November 2014, 08:48

    To chyba miłość?