Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Impuls "

Jest taka siła
Uczucia ciepłego
Masz taką moc
Dzięki Tobie...
Przetrwam zimną noc

Jest taka siła
Wrażliwości duszy
Obrazu słów, który poruszy
Kruchą strunę we mnie
Jest błogo...przyjemnie

Gwiazdy nad nami
Spełnienie we mnie
Z Tobą jest tak....
Bezpiecznie, przyjemnie
Lubię myśleć o Tobie...

Jak żyć...
Jeszcze piękniej
Co ja robię?
Impuls
Wyzwalam...

Impuls
Wyzwala się sam...?
Dzięki Tobie
Tak właśnie mam
Cudowny stan

Niech trwa:
Ukojenie - Zamyślenie
Czuły dotyk
Jak narkotyk
Radość nocy

Z ostatniej chwili...23:12
07.10.2020

Sercem pisane...
Tobie podarowane

281 655 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!