Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja....

Jest taka kobieta na świecie
Wspaniała i mądra
Subtelna i piękna
Kocham ją z całego serca
Nie ma takich słów na świecie żeby to wyrazić
Ona jest dla mnie wszystkim
To moje życie i mój cały świat
To moja Ona
Moja na zawsze
Kocham ją...

3857 wyświetleń
6 tekstów
1 obserwujący
  • agniecha1383

    14 May 2020, 22:28

    Wierzę...
    Nie wiem pod co podpiąć ten tekst. Fajnie że kochasz tak mocno. Tylko brzmi to bardziej jak oznajmienie nam że jesteś o krok od oświadczyn :)