Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest taka chwila
warta więcej niż milion stów
gdy słowa z twoich ust
brzmią w cudzych uszach
jak twoja myśl w innej głowie

Mówią na to
nadawanie na tych samych falach
pragnienie wolności
bycia innym tobą
i potrzeba jedności
rozmywają się jak mgła

Już nie muszę dzielić siebie
na pół dla ciebie
pół dla mnie
jestem całością

Tak daleko moje połówki
dryfują od siebie
że nie umiem już słuchać
zapomniałem ludzkich słów

Wiem że nic nie możesz mi zabrać
gdy pokażę, co mam w środku
już nie chce wyłączać komentarzy
pod moim ja

Słowa są tak niedoskonałe
za mało liter
by zbudować wyraz
a co dopiero zdanie

Uczę się jak dziecko
chodzić nago
w twojej głowie

103 036 wyświetleń
1195 tekstów
141 obserwujących