Menu
Gildia Pióra na Patronite

" O bliskości dalekiej "

Jest taka bliskość daleka
Jest taka podróż przez życie
Podróż do drugiego Człowieka
W którą warto się wybrać dziś
Poczuć ciepło i szczęście
Nie zwlekaj - weź go za rękę
Nie jutro - bo jutro niepewne
Dziś koniecznie wybierz się
Do serca weź sobie ten wiersz

11.02.2021
00:12

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!