Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawirowanie

Jest tak mglisto.
Nie wiem gdzie iść. Co robić.
Gdzie ja jestem ?
Światło, mrok. I znowu światło.
Ale rozmyte. Takie jakbym była obok.
W niczym nie uczestniczę, po prostu jestem.

1923 wyświetlenia
26 tekstów
2 obserwujących
  • Piłkareczka*

    8 June 2010, 20:33

    Dobry :) +