Menu
Gildia Pióra na Patronite

My.

Jest tak jak w dzieciństwie marzyłam
Silny mężczyzna u mego boku
Choć trochę w życiu przeżyłam
Ty nadal dotrzymujesz mi kroku

Może i trudno ze mną wytrzymać
Na nieszczęście także z Tobą
I czasem trudno nam to przetrzymać
Jednak wciąż jesteśmy ze sobą.

25 645 wyświetleń
179 tekstów
2 obserwujących
  • Seneka 18

    21 June 2011, 07:26

    Fajne...takie podziękowanie...:)