Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Calm "

Jest taka cisza
Dźwięk samotności
Spokój chwilowy zanik myśli
Gdzie tłum nie ma znaczenia
Medytacja...stan umysłu
Nic nie ma znaczenia
Tylko potrzeba zrozumienia
Ja...w tej ciszy płynę
Zatracam się...rozpływam się
Więc nie ma i mnie
Może spokojem jestem?
Więc jestem Calm

20.03.2021
13:53

281 704 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!