Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobieta

jest ptakiem i różą
inspiracją i muzą

jest słońcem i deszczem
zagadką i mieczem
burzą i słońcem

jest magią

nie próbuj jej zrozumieć
zaufaj
i bądź

tak po prostu
bądź przy niej

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • 26 December 2015, 19:38

    Mężczyzno, prawda zazwyczaj jest po środku :))))))