Menu
Gildia Pióra na Patronite

NA ZAKUPACH

Jest pewien sklep w Krakowie
o którym słów parę powiem.
A żebym nie był gołosłowny
nie będę dziś zbyt rozmowny.

W tym sklepie na dużej ladzie
ekspedientka często się kładzie.
Gdy czasem obok przechodzę
do środka broń Boże nie wchodzę.
...
Na rogu U WIOLI kupuję
bo towar spod lady szanuję !

51 604 wyświetlenia
595 tekstów
70 obserwujących
  • 20 July 2010, 00:17

    Smakowite ;)) :D

  • Sierjoża

    15 July 2010, 15:30

    Uwielbiam bawić damy :-)