Menu
Gildia Pióra na Patronite

anatomia rozkładu

jest
niema cisza
beznogi strach
i głuche milczenie

kiedy
człowiek przy człowieku
a miłość kaleka

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • PainWithoutLove

    18 April 2016, 20:46

    Świetny wiersz. Jeden z najlepszych jakie ostatnio czytałam.
    Gratuluję Onejko :)

  • onejka

    18 April 2016, 11:29

    Dziękuję Krysiu :)

  • krysta

    18 April 2016, 11:05

    wymowny mini.
    pozdrawiam.
    :)