Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Jest na świecie takie słońce,
które promienieje na Twój widok..
Jest taka chmurka,
która płacze gdy odchodzisz..
Jest taki piesek,
który wciąż dziękuje, że jesteś..
Jest taka wróżka,
która Cię chroni..
Jest też taki aniołek,
który smutki Twe odgania.

Ale jest też taka osoba,
która spełnia wszystkie
powyższe kryteria..

4890 wyświetleń
56 tekstów
9 obserwujących
  • 2cherry5

    2 November 2010, 08:19

    tą osobą jesteś Ty... Kocham Cię...

  • Bella Rosa

    1 November 2010, 21:57

    Piękny wiersz:)