Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Wrażliwość nie do pary

Jest mi wszystko jedno
- rzekła samotność

jestem zawsze w drodze
choć mam jeszcze dom

to w nim puste ściany
na nich obrazy bez ram

parapety na ,których siada
tylko stary rudy kot

przywyknę
- rzekła miłość
lecz nim przepadnę
niezauważona

napiszę ostatni list
wiem,że te słowa przemówią

odnajdziemy się wpół drogi
w milczeniu

znaczeń będziemy
szukać w sobie...
https://www.youtube.com/watch?v=OJ43uydwrGM&ab_channel=dziun

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!