Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest mi niedobrze, słabo mi jest .
Bolą mnie nogi, ręce i głowa.
Usta mam suche, rzęsy sklejone.
To żaden wiersz, żadne skarżenie..
Prośba jedynie, może błaganie..
Żebyś wrócił, choć na śniadanie,
skoro na wieczór nie zdołałeś przyjść..
Ciało me tęsknotą
Ciało me miłością
Ciało me pożądaniem
Ciało me pustką
Ciało me smutkiem
Ciało me wrakiem
Ciało me szarpaniną zmysłów
A głowa za mała..
Nie istnieję bez Ciebie

9148 wyświetleń
81 tekstów
2 obserwujących
  • awatar

    15 November 2013, 17:14

    dobry początek i zamysł
    trochę za dużo formy ciała, ale co tam
    skoro tęskni i tego chciało