Menu
Gildia Pióra na Patronite

jest jesień jeszcze, czy to już zima...

to już jest bliski koniec jesieni
płaszcz kolorowy na biały zmieni

zrywa okrycie wiatr przenikliwy
liście porywa w tan urokliwy

nadejścia zimy nic nie powstrzyma

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • 20 November 2020, 22:54

    Co ten covid zrobić może?
    Ponoć jest już w czarnym worze?... ;) :D

  • 20 November 2020, 22:21

    Ciemno wszędzie, zimno wszędzie... co to będzie, co to będzie... ;)
    Pozdrawiam. :))