Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest i takie przebudzenie w nocy...

Wyciągam rękę, czuję czyjś dotyk.
Ciepła słodycz wypełnia me serce,
Na mojej twarzy czuję twe ręce.

Dlaczego się tak rumienię
za te serca każde drgnienie?

Życie mknie jak oka mgnienie...

Ja ukrywam swe marzenie,
jak niedostępne pragnienie.

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!