Menu
Gildia Pióra na Patronite

jest dobrze
to dobrze
jest lepiej
tym lepiej
jest świetnie
- uwaga
nie zasypiać

patrz mi w oczy
wiedz, co mówisz
wiedz, co milczysz
będę czujna, bądź czujny
też się boję
ale jeśli to zgubimy
miłość nam nigdy nie wybaczy

9171 wyświetleń
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!