Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vous

Jeśli odchodzisz, zrób to po cichu
Tak, żeby krwawe strupy nie odpadły
Tak, żeby księżycowe światło nadal mną zachwycało
Nie opowiadaj dokąd. Przecież dobrze znamy nasz świat,
Kierunki które obraliśmy, nie wiedząc jeszcze dokąd zmierzamy.

Nie powstrzymuję płaczu- to jak trzymanie spojrzenia na słońcu
Pewnie dlatego mimowolnie wzrok wtapiam,
w ciepłe roztargnienia, rąk dudniące kuszenia.
I mimo, że patrze na serca miodem oblane
Żalu w sobie iskry nie krzesze.

2237 wyświetleń
52 teksty
0 obserwujących
  • AlexWolf

    1 June 2013, 21:48

    Niesamowicie niesamowite !