Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walentynki...

jeśli na tym świecie
dnia Świętego Walentego obchadzanie
to nie jest tylko spotkanie i sie ruchanie
a raczej coś bardziej gorącego
z drugą połówką ognia Miłości sie żarzącego
że na tym sie skupianie
i widzenie że spotykanie
w tym dniu całkiem Uroczego
odpoczynek i ukojenie od Kochanego swego
to pozdrowienia typu serdecznego
dla tych z uczuciem podchodzonego do tego
a dla tych widzącego w tym dniu
poruchać i ju hu
pozdrowienia serdeczne też
buziaczek na koniec
Bierz :*

2736 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!