Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obudź mnie kiedy znikniesz dla świata

jeśli znajdziesz czas na chwilę
albo dwie nam daj
i słowo że spróbujemy się raz
do końca

jeśli znajdziesz miejsce pod ręką
albo obiema zechcesz
sprawdzić czy przytrzymamy siebie
do końca

jeśli znajdziesz alibi na mnie
albo okazję w jedną stronę
trafisz choć z trudem się zachowaliśmy
do końca

jeśli tak to mnie obudź
albo wejdź przez sen
dokończymy się bliżej ziemi
tam nie będziesz się liczyć dla świata

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
  • 25 May 2020, 08:25

    "I słowo że spróbujemy się raz do końca" ten fragment urzekł mnie najbardziej.

  • VeritasMea

    24 May 2020, 23:05

    emcek
    Dziękuję - jeśli to nie nie kłopot to poproszę o Twoją wersję po zmianach